Bouwbedrijf leads ontvangen

Bouwbedrijf leads ontvangen

Heeft u het als bouwbedrijf lastig in deze crisis-tijd en wilt u graag meer opdrachten ontvangen in uw eigen regio? Dat kan via Bouwbedrijf Expres! Rechts op deze pagina heeft u de mogelijkheid om zich aan te melden. Vermeld bij uw aanvraag duidelijk uw werkgebied zodat we u beter en sneller van dienst kunnen zijn.
Wanneer u het formulier volledig invult nemen wij spoedig contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Het is een vrijblijvende aanvraag, dus er zitten geen verplichtingen aan verbonden.

Klanten uit uw eigen regio

Het unieke van ons systeem is dat u alleen opdrachten (leads) ontvangt uit de regio waarin u werkzaam bent. Wij hebben veel ervaring in het werven van leads voor het midden en kleinbedrijf op de lokale markt. U kan dus meeprofiteren van onze kennis! Op exact dezelfde wijze als u ons gevonden heeft, zijn er dagelijks vele potentiƫle klanten in uw regio die op zoek zijn naar uw dienst. Dus wilt u extra opdrachten ontvangen in deze moeilijke tijd? Neem dan eens contact met ons op.

No cure, no pay

Wij hanteren een no-cure, no pay werkwijze. Dus u betaalt alleen als er daadwerkelijk een opdracht is binnen gehaald. Geen maandelijkse abonnementskosten! Heeft u interesse? Vul dan even het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u ook aangeven wat uw werkgebied is? Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden.

Vriendelijke groet,
Team Bouwbedrijf Expres


Bedrijf aanmelden

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  KVK-nummer

  Telefoonnummer

  Emailadres

  Woonplaats

  Aantal medewerkers

  Gewenst aantal leads per maand

  Werkgebied

  Bericht



  Anti-spam captcha
  Vul code in:


   

  Bij Bouwbedrijf Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij enkel samenwerken met erkende bouwbedrijven.

  Comments are closed.