Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand is een kostbare investering. Logischerwijs is het daarom verstandig om u goed te laten informeren over de mogelijkheden en kosten van een aanbouw, verbouwing of renovatie. Bouwbedrijf Expres heeft de laatste jaren een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. De voornaamste oorzaak hiervan is dat wij alleen samenwerken met vakkundige bouwbedrijven bij u in de buurt, die bovendien tegen scherpe tarieven goed werk leveren. Door het Kluskeurmerk bent u bovendien verzekerd van controle op kwaliteit en bedrijfsvoering.

Werkwijze

Onze specialisten gaan eerst samen met u om de tafel om in kaart te brengen wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Een goede inventarisatie is een belangrijk onderdeel, door slim te bouwen of op zoek te gaan naar alternatieven kan veel geld worden bespaard. Wanneer duidelijk is vastgesteld wat de gewenste werkwijze is wordt een duidelijk werkplan opgesteld. Aan de hand van duidelijke afspraken wordt een start gemaakt met uw (of inmiddels ons) aanbouw project. Het voordeel van het inschakelen van een gerenommeerd bouwbedrijf is dat alle communicatie verloopt via een aanspreekpunt. Het aanspreekpunt houdt de planning in de gaten, onderhoudt contacten met specialisten en voert de kwaliteitscontrole uit.

Voordelen aanbouw

Een aanbouw biedt u meerdere voordelen indien deze goed is uitgevoerd. Uiteraard creëert een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand ruimte. Ruimte die u kunt gebruiken als leef- of bedrijfsruimte. Bovendien creëert een aanbouw vaak meerwaarde aan uw woning of pand. Een belangrijke voorwaarde hiervan is dat de constructie goed moet zijn, het materiaal geschikt is en de afwerking netjes is.

Verzekerd van vakkundige bedrijven door Kluskeur

Bij Bouwbedrijf Expres bent u verzekerd van kwaliteit, alle bouwbedrijven voeren namelijk het Kluskeurmerk. Het Kluskeurmerk voert controle uit op het geleverde werk en de bedrijfsvoering van de bouwbedrijven en biedt een bemiddelingsregeling bij geschillen indien dat noodzakelijk is. Wanneer een bouwbedrijf tekort schiet dan wordt deze uitgesloten van deelname. Kortom, Kluskeur komt op voor uw belangen en dat is wel zo prettig indien u voor een relatief grote uitgave staat!

Contact Bouwbedrijf Expres

Benieuwd naar de mogelijkheden die Bouwbedrijf Expres biedt voor uw aanbouw, renovatie of verbouwing? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Voor ons is geen klus te groot of te klein en zijn u graag en snel van dienst!


Offerte aanvragen


 

Bij Bouwbedrijf Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste klusbedrijven bij u uit de regio, die in bezit zijn van het Kluskeurmerk.

Comments are closed.