Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een bouwvorm die al zeer veel gebruikt wordt in de Verenigde Staten en Canada; 90% van alle huizen is zo gebouwd! Houtskeletbouw is een prefab methode, waarbij het dak, de wanden en vloeren opgebouwd zijn uit gemaakte frames van hout en plaatmateriaal die al in de fabriek zijn gemaakt. Deze materialen bevatten een goede isolatie en bevatten al elementen die normaal gesproken door een bouwbedrijf pas in de afbouw worden aangebracht, zoals bijvoorbeeld deuren, kozijnen, leidingen etc.

Voordelen van houtskeletbouw

Het bouwen met een houtskelet is een milieuvriendelijke methode, sluit naadloos aan op het ecologisch bouwen en bovendien weet u van tevoren wat dit gaat kosten. Waar andere bouwprojecten wel eens uitlopen en daardoor oplopen in de kosten is dit bij de houtskelet methode van tevoren al duidelijk. Houtskeletbouw is overigens ook een snelle en kwalitatieve bouwmethode. Omdat de prefab elementen (dus het houtskelet) al in de fabriek worden gemaakt door het bouwbedrijf spelen weeromstandigheden ook geen rol, geen onnodige vertraging dus!

Contact

Nieuwsgierig geworden naar houtskeletbouw? Neem contact op met een bouwbedrijf bij u in de buurt via het contactformulier en vraag informatie aan. Zij kunnen u alles over deze bouwmethode vertellen.


Offerte aanvragen


 

Bij Bouwbedrijf Expres staat uw belang voorop. Vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste klusbedrijven bij u uit de regio, die in bezit zijn van het Kluskeurmerk.

Comments are closed.